Disclaimer

Deze website is bedoeld voor het verstrekken van informatie. De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel Bossenbroek Exclusieve Buitenverblijven tracht deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. 

Bossenbroek Exclusieve Buitenverblijven aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website. Wijzigingen en correcties voorbehouden.

 

BEL 06 - 513 772 97 VOOR MEER INFORMATIE OF STUUR ONS EEN E-MAIL
AMBACHTELIJK HOUTWERK

In alles wat wij maken kunt u ons vakmanschap herkennen. Elke dag werken wij met hout en de liefde voor dit prachtige natuurproduct groeit nog steeds. Op een ambachtelijke manier zorgen wij voor de best mogelijke constructie. Of het nu een pen-en-gatverbinding, een deuvelverbinding of een vingerlas moet zijn: wij zorgen dat u houtwerk van topkwaliteit krijgt. Precies zoals u het wilt hebben.

FSC-keurmerk

Al het Douglas- en eikenhout dat wij gebruiken is voorzien van een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout of houtproduct gevolgd wordt vanaf het bos door alle stadia van verwerking en distributie. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de grondstof voor een product daadwerkelijk afkomstig is uit goed beheerde bossen. Dankzij de certificering is de duurzame herkomst van het hout gewaarborgd.