MAATWERK
Al het Douglas- en eikenhout dat wij gebruiken is voorzien van een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout of houtproduct gevolgd wordt vanaf het bos door alle stadia van verwerking en distributie. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de grondstof voor een product daadwerkelijk afkomstig is uit goed beheerde bossen. Dankzij de certificering is de duurzame herkomst van het hout gewaarborgd.

Schuren & tuinhuizen

Van onderkelderen tot een verdieping erop: met schuren is alles mogelijk. Geef ons aan wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Er is natuurlijk een verschil tussen een schuur waar alleen fietsen en gereedschap in staan en een tuinhuis waar mensen in kunnen overnachten. Voor beide varianten kunt u bij ons terecht. Ook als u bijvoorbeeld centrale verwarming wilt in het tuinhuis of een luifel kunnen wij dat voor u regelen. Ziet u zichzelf al met een kopje warme chocolademelk genieten van het uitzicht op de sneeuw terwijl u lekker bij de kachel zit in uw tuinhuis? Wij maken het mogelijk!

Qua grootte en afwerking kunnen we alle kanten op. Van ongeïsoleerde houten schuur tot super-de-luxe verwarmde schuur met alles erop en eraan. Alles daartussen is mogelijk. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.
BEL 06 - 513 772 97 VOOR MEER INFORMATIE OF STUUR ONS EEN E-MAIL