Ambachtelijk houtwerk
In alles wat wij maken kunt u ons vakmanschap herkennen. Elke dag werken wij met hout en de liefde voor dit prachtige natuurproduct groeit nog steeds. Op een ambachtelijke manier zorgen wij voor de best mogelijke constructie. Of het nu een pen-en-gatverbinding, een deuvelverbinding of een vingerlas moet zijn: wij zorgen dat u houtwerk van topkwaliteit krijgt. Precies zoals u het wilt hebben.

Veranda's & Priëlen

Wilt u ook lekker lang buiten zitten op uw eigen veranda? Wijntje erbij, lekker hapjes en natuurlijk goed gezelschap. Wij zorgen dat u optimaal geniet. Precies volgens uw wensen kunnen wij veranda’s en priëlen maken in alle vormen en maten. Van ontwerp tot oplevering: het totaalplaatje moet kloppen. Daarom inventariseren we eerst wat u wilt en stemmen we daar het eindproduct op af.

Opgeleverd volgens uw wensen
U kunt uw veranda casco opgeleverd krijgen of kant en klaar inclusief buitenkeuken en kachel. Wij verzorgen alles voor u, dus u houdt één aanspreekpunt. Wilt u een gemetselde muur op de erfgrens in plaats van een houten wand? Zorgen wij voor. Moet de veranda hoogglans gelakt worden of een robuuste houtkleur krijgen?
Alles is mogelijk. U kunt er zelfs voor kiezen om uw veranda in onze werkplaats te laten fabriceren in plaats van bij u thuis, zodat we slechts enkele dagen bezig zijn met aftimmeren en plaatsen.

Priëlen van hoge kwaliteit
Het verschil tussen een veranda en een prieel is dat een veranda als aanbouw aan uw huis wordt gebouwd, terwijl een prieel los kan staan. Vaak is een prieel ook iets kleiner dan een veranda, maar dat is grotendeels afhankelijk van de beschikbare ruimte. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een kwaliteitsprieel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
BEL 06 - 513 772 97 VOOR MEER INFORMATIE OF STUUR ONS EEN E-MAIL